Locale, Stiri, Stiri Apuseni

Lupșa – Doi bărbați au fost reținuți de polițiști pentru înșelăciune

La data de 6 august, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Baia de Arieș, sprijiniți de polițiștii din Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Alba, i-au identificat și reținut pe doi bărbați, de 58 și 41 de ani, primul din Buzău, iar cel de-al doilea din Afumați, județul Ilfov, care sunt bănuiți de săvârșirea unei infracțiuni de înșelăciune, faptă reclamată poliției la data de 25 iulie 2019 de către un bărbat de 64 de ani, din comuna Lupșa.

În sarcina celor doi bărbați s-a reținut faptul că, în data de 24 iulie 2019, în timp ce se aflau pe raza localității Lupșa, l-ar fi abordat pe bărbat, oferindu-i, spre vânzare, contra sumei de 100 de lei, un inel despre care au spus că este din aur. Aceștia l-au convins pe bărbat să cumpere inelul, susținând că valoarea reală a acestuia este mult mai mare, dar sunt nevoiți să-l vândă pentru că nu mai au bani de combustibil.

Bărbatul a plătit suma cerută însă, după o zi, a constatat că inelul pe care l-a cumpărat nu era confecționat dintr-un metal prețios și a anunțat poliția.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activități infracționale a celor doi bărbați reținuți și pentru recuperarea prejudiciului.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

7 august 2019

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...