Actualitate, Social

Luni va avea loc festivitatea de premiere a Concursului Naţional „Mesajul meu Antidrog”

În data de 15 iunie 2015, ora 12:00 în sala Mihai Viteazul din cadul Instituţiei Prefectului Alba, va avea loc festivitatea decernării premiilor Concursului naţional „MESAJUL MEU ANTIDROG” – ediţia a XII-a faza judeţeană, organizată de Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Alba, Consiliul Judeţean Alba şi Inspectoratul Şcolar al Judeţului Alba.

Aflat la cea de-a XII-a ediţie, concursul naţional „MESAJUL MEU ANTIDROG” implementat de Agenţia Naţională Antidrog, are drept scop prevenirea consumului de droguri în mediul şcolar, prin implicarea elevilor în activităţi extraşcolare de petrecere a timpului liber. Secţiunile ediţiei a XII-a sunt: eseu literar, film de scurt metraj, spot, sport şi arte vizuale. Totodată, este vizată şi implicarea în mai mare măsură a copiilor şi a tinerilor în activităţi preventive ca alternativă de viaţă sănătoasă la consumul de droguri.

Premiile vor fi acordate cu sprijinul financiar al Consiliului Judeţean Alba.

Acţiunea corespunde obiectivelor Planului de Acţiune pentru implementarea Strategiei Naţionale Antidrog în perioada 2013 – 2016, A. 1, Prevenire în şcoală, obiectivul specific 1 – creşterea nivelului de informare, educare şi conştientizare a populaţiei şcolare în vederea neânceperii consumului de droguri, în cadrul programelor şcolare, extraşcolare şi de petrecere a timpului liber, activitatea 1.7.

Această manifestare se înscrie în programul de activităţi, prilejuite de marcarea Zilei Internaţionale de Luptă împotriva Consumului şi Traficului Ilicit de Droguri – 26 iunie 2015.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

12 iunie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...