Actualitate

Luni la Pub13: Ziua Universală a Iei

tziua-universala-a-ieiLuni, 24 iunie 2013, Centrul de Cultură Augustin Bena Alba invită toţi tinerii şi pe toţi cei ce se simt tineri la PUB 13 unde începând cu orele 19 veţi putea participa la concursuri, Karaoke, dansuri şi multe alte surprize.

Ţinută obligatorie Ia sau cămaşa tradiţională românească.

Cea mai frumoasă IE va fi premiată cu un weekend pentru două persoane la pensiunea Vraja Muntelui din Arieşeni de către domnul Cristian Pasca, cea mai bună voce va fi premiată cu un weekend pentru două persoane la cabana Coroana Prigoanei din Luncile Prigoanei de către solista de folclor Maria Filimon, cea mai frumoasă fotografie încărcată pe facebook va fi premiată cu un curs gratuit de artă fotografică de către Marius Moga iar cel mai bun dansator va fi premiat cu o cină romantică într-un restaurant cu specific Rustiq.

Juriul va fi format din soliştii Ansamblului Folcloric al Judeţului Alba- Roxana Reche, Maria Filimon, Floricică Moga, Dorina Narita, Cătălin Hasa, Nicolae Tuhut alături de ei fiind şi dirijorul Alexandru Pal.

Vă aşteptam la PUB 13 pentru a promova împreună IA şi pentru a o transforma în Brandul României pe toate meridianele lumii.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

21 iunie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...