SEBES ALBA
Actualitate, Evenimente

Luni: „Interviu” cu Dan Bordeianu şi Diana Roman la Casa de Cultură a Sindicatelor

interviuIubitorii de teatru din Alba Iulia sunt aşteptaţi la un spectacol extraordinar la Casa de Cultură a Sindicatelor în 22 aprilie, începănd cu ora 19:00 pentru a-i vedea pe Dan Bordeianu şi Diana Roman în piesa „Interviu”.

„Interviu” – o piesă a regizorului olandez Theo van Gogh, ecranizată ultima dată în 2007 (cu Sienna Miller şi Steve Buscemi în rolurile principale) – este pusă în scenă, anul acesta, pentru prima dată în România, de către Bogdan Dumitrescu. Piesa aduce în prim plan dialogul protagoniştilor – când înţepător şi brutal, când sensibil sau superficial – care ajunge să releve cele mai ascunse secrete ale celor două personaje. In teorie, unul ştie să joace teatru, celălalt să pună întrebări.

Singurul judecător al situaţiei va fi publicul, care va decide dacă între protagonişti se naşte un război ce trebuie câştigat prin orice mijloace sau o poveste de dragoste cu năbădăi, care se înfiripă timid. Publicul este provocat sa aibă răbdare şi să înţeleagă jocul psihologic al Interviului.

Biletele se găsesc la Agenția de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia la prețul de 30 de lei. Program: Luni-Vineri : 8.00 – 19.00.

Primele spectacole ale turneului vor avea loc la sălile de cultură din Făgăraş (18 aprilie), Cluj-Napoca (19 aprilie), Dej (20 aprilie), Târgu Mureş (21 aprilie), Alba Iulia (22 aprilie) şi Topliţa (23 aprilie).

Piesa este o poveste incitantă, vie, care nu lasă spectatorii să se plictisească, iar povestea este spusă de doi actori minunaţi şi dirijată de un regizor talentat şi priceput”, a declarat Dan Bordeianu.

Lansarea oficială a piesei va avea loc în luna mai, la teatrul Godot din Bucureşti, spectacolul urmând a se juca, în continuare, în alte aproximativ 20 de oraşe din ţară, până în luna noiembrie a acestui an, astfel încât piesa să fie accesibilă unui număr cât mai mare de spectatori.

Proiectul prevede organizarea de turnee şi la Sibiu, Târgu Mureş, Târnăveni, Bistriţa, Ploieşti, Câmpina, Brasov, Piteşti, Brăila, Galaţi, Bacău, Piatra-Neamţ, Iaşi, Craiova, Târgu-Jiu, Turnu Severin, Slatina, Suceava, Timişoara, Arad, Oradea şi Deva.

Distribuie Acum

18 aprilie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *