Actualitate, Stirea Zilei, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Foto, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Luni, 12 august, în emisiunea „La ordinea zilei” de la Hit Fm, 88,6 Fm se va dezbate un subiect „urât mirositor”…

A revenit „tradiționalul” miros! Mai bine spus, o putoare inconfundabilă de excremente inundă o parte din orașele și comunele ale județului. Nu e primul an în care se întâmplă așa ceva; de ani de zile cetățenii județului Alba sunt siliți și obligați să suporte aceste mirosuri despre care unii spun că pot fi cancerigene.

Nepăsarea autorităților, dar și nesimțirea celor care produc aceste mirosuri atinge cote maxime! Mai mulți cetățeni au spus de-a lungul anilor că aceste mirosuri vin de la dejecțiile puilor de la o fermă foarte mare din Alba Iulia a cărui proprietar a fost mult mai implicat să își construiască un teren de golf decât să facă stație pentru tratarea acestor de dejecții, așa cum se face în Uniunea Europeană.

Luni, 12 august, începând cu ora 18:00, această problemă va fi dezbătută pe larg în cadrul emisiunii „La ordinea zilei” de la Radio Hit FM Alba, 88,6 Fm, iar toate comentariile lăsate pe pagina de Facebook a emisiunii vor fi citite în direct.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

10 august 2019

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...