Actualitate, Evenimente, Social, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Luna decembrie, luna zilelor libere

Luna decembrie este recunosută ca fiind ”Luna cadourilor”, dar este și luna din an cu cele mai multe zile libere datorită numeroaselor serbări și sărbători care au loc în cursul acestei luni.

În acest sens, vineri, 30 noiembrie, cu ocazia sărbătorii Sfântului Andrei va începe prima mini-vacanță din finalul acestui an, în weekendul prelungit fiind inclusă și Ziua Națională a României (1 decembrie).

În 2018, Crăciunul pică într-o zi de marți, iar zilele libere legale sunt 25 și 26 decembrie (marți și miercuri). În cazul în care se va da și ziua de luni, 24 decembrie ca zi liberă de la stat, atunci ar putea fi o mini-vacanță de 5 zile care va începe vineri 21 decembrie ți care se va încheia miercuri 26 decembrie.

Zile libere vor fi și pe 1 și 2 ianuarie Revelion, 1 și 2 ianuarie (marți și miercuri). Se speculează deja că și zilele de 24 și 31 decembrie vor fi  libere ca și anii trecuți. În total, numărul zilelor libere care pot fi acordate în luna decembrie a anului 2018 poate ajunge la 10.

 

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

26 noiembrie 2018

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...