Actualitate, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Ocna Mures, Stiri teius

Ludovic Orban:”Guvernul pe care îl conduc are ca obiectiv realizarea de investiții masive în dezvoltarea infrastructurii de transport din România!”

Vineri, 15 mai, premierul Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan și ministrul Transporturilor, Lucian Bode au verificat în teren stadiul lucrărilor pe cele două loturi în construcţie ale Autostrăzii Sebeș-Turda.

”Guvernul pe care îl conduc are ca obiectiv realizarea de investiții masive în dezvoltarea infrastructurii de transport din România. După ce mulți ani lucările au fost blocate, astăzi, sunt bucuros să văd un constructor mobilizat, care, după opinia mea, va avea capacitatea să termine mai repede acest obiectiv de investiții”, a declarat premierul Ludovic Orban după vizita pe lotul 1 al autostrăzii Sebeş-Turda.

“Domnul ministru al transporturilor ştie foarte clar că are susținerea mea totală, orice problemă trebuie rezolvată, pentru a putea împinge înainte proiectele de investiții. A trecut deja prea mult timp și prea multe guverne mai mult au vorbit decât au făcut. Din punctul nostru de vedere este momentul acțiunii, momentul realizării marilor investiții de care are nevoie România”, a mai spus premierul Ludovic Orban.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

15 mai 2020

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...