Actualitate, Stiri

Lucrările la bazinul olimpic din Alba Iulia intră în linie dreaptă. Primăria finanţează ultimele finisaje

bazinÎn vederea finalizării lucrărilor la Bazinul Olimpic din Alba Iulia, administraţia locală va suporta financiar executarea lucrărilor de instalare a controlului acces, inclusiv a cabinelor aferente, montarea barierelor batante de acces, realizarea balustradelor de separarea a circuitelor de acces în incinta bazinului precum și realizarea lucrărilor de instalații de rețele voce, date și wireless, de supraveghere video, de sonorizare și ceasoficare.

Conform estimărilor făcute de proiectantul lucrărilor,  S.C. Transilvania SA Alba Iulia, valoarea  pentru realizarea acestor lucrări este  sub 100.000 EURO.

S-au solicitat oferte de prețuri mai multor operatori economici de specialitate. Având în vedere valoarea estimată pentru achiziția acestor lucrări şi prevederile art.19 din O.U.G. nr. 34/2006 privind atribuirea contractelor de achiziție publica, a contractelor de concesiune de lucrări publice şi a contractelor de concesiune de servicii, modificată şi completată, s-a propus achiziția prin cumpărare directă de la S.C. TRANSILVANIA TECHNICAL SERVICES S.R.L.  la valoarea de 447.384  lei, (la care se adaugă TVA) şi încheierea unui contract de lucrări cu acest operator economic.

Lucrările efective se vor executa în corelare cu cele executate de TIM S.A., termenul estimat pentru finalizare fiind de aproximativ 30 de zile.

 

Foto: arhivă

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

25 martie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...