Politica

Lucrări prost făcute și norme încălcate de către CJ Alba pe drumurile publice! Rog autosesizarea IPJ Alba!

albaalba

COMUNICAT DE PRESĂ

DJ 107B, adică drumul public principal din Sântimbru, a “suferit” o modernizare. Atât de deștept făcută de oamenii lui Dumitrel (PNL) și ai primarului comunei, Popa Iancu (PNL), că acum toți locuitorii, sau cei care doar tranzitează, chiar avem de suferit!!!

În dreptul școlii din Sântimbru a apărut peste noapte un limitator de viteză. BRAVO!

Doar că este prost semnalizat și prost făcut: mult mai înalt (dublu!) față de cât prevede legislația în vigoare. Prin urmare, CJ Alba a încălcat și normele legale cu privire la siguranța pe drumurile publice.

Pe drumurile publice, aceste limitatoare nu trebuie să depășească 5 cm (la Sântimbru se poate și 10-12 cm), să aibă acordul vecinilor și să fie presemnalizate din timp (150 de metri în cazul DN și alte 2 indicatoare suplimentare în apropierea obstacolului). Evident, la Sântimbru indicatorul este pus aproape prin copaci…

În împărăția CJ Alba, adică pe drumurile județene, legile or fi altele?!

Asfaltul folosit în exces și total aberant ar fi fost soluția perfectă pentru gropile istorice din același DJ 107B. Uneori chiar ai impresia că s-a răsturnat bascula cu asfalt în fața școlii, la fel cum în alte părți s-a răsturnat, mai demult, carul plin de… inteligenți.

Rog imperios Inspectoratul de Poliție al Județului Alba să se sesizeze din oficiu cu privire la aceste lucrări prost făcute de către CJ Alba, care pun în pericol siguranța conducătorilor auto și a celorlalți participanți la trafic pe raza comunei Sântimbru!

Senator PSD Alba

Călin Gheorghe Matieș

The post Lucrări prost făcute și norme încălcate de către CJ Alba pe drumurile publice! Rog autosesizarea IPJ Alba! appeared first on albapesurse.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

4 iunie 2021

About Author


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...