Actualitate

Lucrări intense pe Transalpina de Apuseni

 441 Vizualizări

„Lucrările sunt în grafic pe lotul 1 al DJ 107 I – Transalpina de Apuseni. Se lucrează intens la terasamente, rigole și poduri. Totodată, a fost aplicat stratul de balast stabilizat, iar de miercuri va începe aplicarea stratului de binder.

Ne cerem scuze locuitorilor municipiului Aiud pentru disconfortul creat, mulțumindu-le totodată pentru înțelegerea de care dau dovadă!

Lotul 1 are o lungime de 43,51 km, plecând din Municipiul Aiud și ajungând la Ponor. Lucrările de modernizare ale acestui lot vor fi finalizate până la sfârșitul anului”, a precizat Marius Hațegan, vicepreședintele CJ Alba.

Citește și:

The post Lucrări intense pe Transalpina de Apuseni appeared first on albapesurse. 441 Vizualizări „Lucrările sunt în grafic pe lotul 1 al DJ 107 I – Transalpina de Apuseni. Se lucrează intens la terasamente, rigole și poduri. Totodată, a fost aplicat stratul de balast stabilizat, iar de miercuri va începe aplicarea stratului de binder. Ne cerem scuze locuitorilor municipiului Aiud pentru disconfortul creat, mulțumindu-le totodată pentru înțelegerea de
The post Lucrări intense pe Transalpina de Apuseni appeared first on albapesurse.Read More

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

21 martie 2023

About Author


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Scrie-ne pe Messenger
Loading...