Actualitate, Stiri

Lucrări de modernizare a drumurilor, anunţate de Primăria Alba Iulia

Primaria municipiului Alba IuliaPrimăria Alba Iulia anunţă că în această perioadă se execută lucrări de modernizare a mai multor drumuri din localităţile aparţinătoare municipiului Alba Iulia.Este vorba despre Oarda de Jos, Partoş, Bărăbanţ, dar sunt vizate şi câteva străzi din cartierul Cetate.

În cartierul Oarda de Jos se intervine pe străzile: Cărăbuşului 459 ml, Duzilor 112 ml, Lăcrămioarei 410 ml, Gloriei 310 ml. În Partoş se lucrează pe străzile : Gemenilor 816 ml, Ana Ipătescu şi Ion Ghica 176+203 ml, Dacilor 735 ml. Primăria Alba Iulia anunţă că în prezent se execută lucrări de terasamente pentru realizarea infrastructurii şi suprastructurii drumului (asigurarea capacităţii portante corespunzătoare clasei tehnice stabilite prin proiect). Potrivit HG 490/2013, în trama stradală se realizează şi canale tehnice pentru pozarea subterană a reţelelor de telecomunicaţii cu căminele aferente. Complementar acestor lucrări administraţia locală a reluat reparaţiile capitale la strada Măceşului din Bărăbanţ. Termenul de finalizare prevăzut în contract pentru această stradă este sfârşitul lunii aprilie.

Din această săptămâna se vor relua lucrările de reparaţii prin plombare pe mai multe zone din cartierul Cetate: Detunata, Piaţa Cetate, Lalelelor, Macului, Luceafărului, Vânătorilor şi Toporaşilor.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

18 februarie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...