Actualitate

Lucrări de asfaltare la Drîmbar

tdsc_0077Președintele Consiliului Județean Alba, domnul Ion Dumitrel, însoțit de Vicepreședintele Alin Cucui, s-au deplasat astăzi la Drîmbar, în comuna Ciugud, pentru a inspecta stadiul lucrărilor de asfaltare ce se execută pe drumul județean 107C, între localitățile Drîmbar și Teleac.

Aici se lucrează la turnarea unui covor asfaltic pe o lungime de circa trei kilometri, lucrarea fiind finanțată de Consiliul Județean Alba, pentru a repara și ultima porțiune din acest drum ce mai punea probleme locuitorilor din zonă.

Le cer scuze locuitorilor din zonă pentru întârzierea cu care se realizează această lucrare și le mulțumesc pentru răbdare, dar nu am întârziat din vina Consiliului Județean Alba.

Iată că acum se lucrează într-un ritm bun și în curând va fi asfalt de bună calitate și pe această porțiune de drum, care a pus multe probleme.

Este o promisiune îndeplinită față de locuitorii de aici și le mulțumesc tuturor pentru înțelegere.” –  a declarat domnul Ion Dumitrel, Președintele Consiliului Județean Alba.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

26 iunie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...