Actualitate, Social

Loteria Romana lanseaza doua noi produse

foto: balcanic.ro
foto: balcanic.ro

Lozul in plic ‘Vrajitorul din Loz’  si jocul de loterie pasiva ‘LOTERIA CRACIUNULUI’  sunt cele doua produse lansate de Loteria Romana.

Traditionalul loz in plic revine in toate agentiile loto, in plina toamna, sub un nou nume—’VRAJITORUL DIN LOZ’.

‘VRAJITORUL DIN LOZ’, noul loz in plic, care duce mai departe stafeta unuia dintre cele mai vechi produse loteristice, poate fi gasit, in curand, in agentiile loto impreuna cu un alt joc traditional al Loteriei Romane, pregatit special pentru sarbatorile de iarna, jocul de loterie pasiva ‘LOTERIA CRACIUNULUI’.

Cele mai noi produse ale Loteriei Romane din aceasta luna, aduc jucatorilor bucuria de a-si incerca norocul pentru castigarea unor premii deosebite in bani, indiferent care dintre produse este jocul lor preferat.

Cei care joaca pot castiga premii insemnate cumparand ‘Vrajitorul din Loz’, un nou loz in plic cu cel mai mic pret. Cu numai 2,5 lei, ‘Vrajitorul din Loz’ ofera sansa unor castiguri atractive. Premiul cap de afis este in valoare de 20.000 de lei.

SANSE DUBLE DE CASTIG LA ‘LOTERIA CRACIUNULUI’ CU NUMAI 3 LEI!

Loteria Romana pune la bataie 730 de castiguri

in valoare totala de 437.500 lei

Loteria Romana este pregatita pentru Sarbatorile de Iarna ! Jucatorii isi pot incerca norocul incepand din aceste zile la ‘Loteria Craciunului’

Jocul de loterie pasiva ‘LOTERIA CRACIUNULUI’ lansat cu ocazia sarbatorilor de iarna, aduce romanilor numeroase premii in bani. Unul dintre jocurile de loterie pasiva preferate de jucatori, Loteria Craciunului, isi asteapta norocosii la sfarsitul anului cu 730 de premii in valoare totala de 437.500 lei.

Sansele romanilor care isi incearca norocul la LOTERIA CRACIUNULUI sunt duble pentru ca jocul se desfasoara in doua etape, iar tragerile au loc in aceeasi zi, pe 27 decembrie. Prima etapa a jocului este destinata tragerilor care se desfasoara pe plan local, acoperindu-se astfel toate zonele din tara: CLUJ, IASI, BRASOV, GALATI, TIMISOARA, CRAIOVA, PLOIESTI, CONSTANTA, BUCURESTI.

Premiile totale oferite de Loteria Romana pentru prima etapa a tragerilor sunt:

45 castiguri a cate 3.000 lei fiecare (9 zone x 5 castiguri a cate 3.000 de lei)

225 castiguri a cate 500 lei fiecare (9 zone x 25 castiguri a cate 500 de lei)

450 castiguri a cate 200 lei fiecare (9 zone x 50 a cate 200 de lei fiecare)

Cea de-a doua etapa va avea loc, in aceeasi zi, la Bucuresti unde se vor desemna prin tragere la sorti castigatorii celor 10 premii a cate 10.000 de lei.

Detalii suplimentare cu privire la jocul de loterie pasiva ‘Loteria Craciunului’ pe site-ul Loteriei Romane www.loto.ro, in revista ‘Loto Prono’ si in toate agentiile loto.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

4 octombrie 2013

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...