Actualitate

Locuri de muncă sezonieră în domeniul agricol în Spania prin intermediul EURES România

locuri_de_munca31_81134300_39530700EURES România dispune de 150 de locuri de muncă în domeniul agricol în Spania – 100 de posturi pentru femei la cules şi ambalat fructe şi 50 de posturi pentru bărbaţi la cules fructe şi curăţat copaci, din care un şofer de autobuz pentru transportul muncitorilor la locul de muncă (permis de conducere categoria D şi atestat), doi şoferi de camion pentru transportul fructelor din câmp la depozit (permis de conducere categoria C + E şi atestat) şi doi tractorişti. Locurile de muncă sunt oferite de firma Fruits Queralt din regiunea Lleida, iar pentru ocuparea acestora se va organiza selecţie la o dată stabilită ulterior.

Salariul oferit este de 6,25 euro brut/oră, pentru lucrul în câmp şi 5,96 euro brut/oră, pentru lucrul în depozit.

Contractul de muncă se va semna în Spania, după înscrierea în sistemul de securitate socială, şi se va derula în perioada aprilie – septembrie 2018, cu posibilitate de prelungire până în luna noiembrie.

Pentru cazare, utilităţi şi alte cheltuieli se va reţine 10% din salariu. Locuinţele au zonă comună de spălătorie şi bucătării. Familiile vor locui în camere separate. Transportul către Spania şi retur va fi suportat de lucrător.

Persoanele cu domiciliul în Bucureşti şi în judeţul Ilfov, interesate să participe la selecţie, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenţiei Municipale pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti, strada Spătarul Preda nr. 12, corp clădire C, etaj 1, sector 5, telefon 021/ 316.55.08, interior 233, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă în străinătate şi pentru a primi invitaţie de participare.

Înscrierea în baza de date se realizează pe baza următoarelor documente:
– Copie C.I /B.I;
– CV în limba română;
– Adeverinţă medicală cu menţiunea ‘Clinic sănătos’.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

16 ianuarie 2018

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...