Anunturi Publice

Locuitorii din Cugir și Vinerea au posibilitatea să scape de deșeurile VOLUMINOASE!

Timp de 10 zile, în Cugir se va desfășura o campanie dedicată colectării deșeurilor voluminoase, organizată de operatorul Asocierea RER VEST RETIM și ADI Salubris Alba.

Colectarea va avea loc după următorul program:

-20-22. 04.2022- Vinerea, intersecția străzilor Codrului și Deal (după podul peste râul Cugir)- 8.30-16.30

-25-28.04.2022- Cugir, Str. Narciselor, zona Stadion Parc-8.30-16.30

-29.04.2022; 02-03.05.2022- Cugir, str. Griviței Nr. 36, zona Gară

CINE poate preda deşeuri voluminoase?

Cetățenii din localitate pot depune prin aport voluntar și gratuit deșeurile voluminoase în containerele special puse la dispoziție în punctele de colectare și între orele menționate în tabelul de mai jos.

CE se poate preda în cadrul acestei campanii?

DEŞEURILE VOLUMINOASE sunt:*mobilier, comode, mese de cafea, de toaletă, decorative;*mese de scris pentru copii, rafturi, etajere, etajere metalice;*covoare, carpete, preșuri;*canapele, paturi, dulapuri, birouri, scaune, banchete, saltele;*oale;*ceasuri;*perdele, draperii;*dulapuri de baie, suporturi prosoape;*lustre, tablouri;*obiecte sanitare, căzi, vase de toaletă, robineți, cabine de duș (fără sticlă), suporturi, baterii sanitare, chiuvete, bideuri, capace vase de toaletă, lavoare, rezervoare de apă pentru vase de toaletă;*obiecte mari de folosință îndelungată precum : calorifere fontă, calorifere aluminiu, uși, tocuri de uși şi tocuri de geamuri (fără sticlă), fără tâmplărie PVC.

CE NU se poate preda în cadrul acestei campanii?

• NU se preiau alte categorii de deșeuri : reziduale, reciclabile, de construcții, vegetale, periculoase • NU se colectează deșeurile de echipamente electrice, electronice și electrocasnice (televizoare, mașini de spălat, frigidere, radio-uri, echipamente de iluminat, computere, etc.)

The post Locuitorii din Cugir și Vinerea au posibilitatea să scape de deșeurile VOLUMINOASE! appeared first on albapesurse.

Timp de 10 zile, în Cugir se va desfășura o campanie dedicată colectării deșeurilor voluminoase, organizată de operatorul Asocierea RER VEST RETIM și ADI Salubris Alba. Colectarea va avea loc după următorul program: -20-22. 04.2022-…
The post Locuitorii din Cugir și Vinerea au posibilitatea să scape de deșeurile VOLUMINOASE! appeared first on albapesurse.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

20 aprilie 2022

About Author


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Comentarii recente
Scrie-ne pe Messenger
Loading...