Actualitate

Liviu Basaraba părăsește postul de viceprimar al municipiului Blaj

Corneliu-Liviu-BasarabaLiviu Basaraba renunță la funcția de viceprimar al municipiului Blaj din motive de sănătate însă rămâne consilier local.

Postul rămas vacant va fi ocupat în urma votului ce urmează a fi exprimat de consilierii locali săptămâna viitoare, în data de 16 iulie.

«Doresc să mulțumesc pentru încredere și colaborare primarului Gheorghe Valentin Rotar și Consiliului Local, funcționarilor publici din cadrul aparatului de specialitate , angajaților contractuali ai Serviciului Public de Interes Local, Poliției Locale cât și tuturor instituțiilor publice și agenților economici cu care am colaborat pe parcursul mandatului meu de viceprimar al municipiului Blaj.

Totodata țin să vă asigur de toată colaborarea și sprijinul meu în calitate de consilier local în Consiliul Local Blaj pentru toate proiectele care vor asigura dezvoltarea durabilă a municipiului Blaj», a precizat Liviu Basaraba în adresa înaintată în data de 10 iulie Consiliului Local și primarului Gheorghe Valentin Rotar.

«Indubitabil atât pentru administrația publică locală cât și pentru mine, această plecare reprezintă o pierdere însemnată.

Sănătatea este însă mai importantă .

Sunt sigur că el va rămâne în continuare alturi de mine și de colegi pe tot parcursul proiectului nostru de modernizare a orașului.

Pentru reușitele, performanțele și implicarea sa, eu vreau să-i mulțumesc public», declara primarul Gheorghe Valentin Rotar.

Liviu Basaraba a fost ales consilier local pe listele Partidului Democrat Liberal și ocupă funcția de viceprimar din iunie 2008.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

11 iulie 2013

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...