Actualitate, Editorial, Financiar, Stirea Zilei

Livio Dario investeşte la Lugoj 1.000.000 de euro. Service auto şi garaj pentru autocarele companiei!

 

Una dintre cele mai mari firme de transport din judetul Alba se pregăteşte să înceapă lucrările la o investiţie de un milion de euro, la Lugoj urmând să fie ridicat un service ultra modern pentru vehicule de transport. Livio Dario, firma care asigură, cu ajutorul a 50 de autobuze, transportul pentru majoritatea fabricilor şi companiilor din Lugoj, este cea care va investi pentru deschiderea noului punct de lucru, care va funcţiona pe centura oraşului.

„Este o investiţie importantă, cred că suntem primii care construim aşa ceva la Lugoj. Este un proiect din fonduri proprii. Va fi chiar peste drum de Autoliv, pe o suprafaţă de peste 11.500 de metri pătraţi. Va fi un service auto care probabil va fi legat de Q Service Truck, unul dintre cele mai mari service-uri din Europa”, a declarat pentru Cetăţeanul Aurel Poptean, administratorul firmei Livio Dario.

Investiţia celor de la Livio Dario se ridică la o sumă importantă pentru Lugoj.

„Va deservi şi autobuzelor noastre, dar şi pentru alţii, pentru că există cerere în zonă. Toate autobuzele noastre vor fi întreţinute acolo, noi ne extindem oricum la Lugoj, vom avea un parc mai mare, motiv pentru care am şi început să facem această investiţie. În total, valoarea se ridică la aproape un milion de euro”, a mai declarat Poptean.

Deşi banii sunt pregătiţi şi firmele de construcţii contractate, reprezentanţii firmei spun că se confruntă deocamdată cu problemele birocratice normale.

„Aşteptăm acum autorizaţia de construcţie, pe partea aceea a drumului nu s-a mai ridicat nimic, aşa că durează ceva mai mult decât ne-am dori noi. Avem contracte cu firme serioase de construcţii, aşa că după ce primim autorizaţiile, preconizăm că vom finaliza lucrarea în cel mult patru luni”, a concluzionat administratorul de la Livio Dario.

Înfiinţată în 1998, firma este lider pe piaţa din vestul ţării, fiind cel mai mare transportator de călători din judeţul Alba. Flota celor de la Livio Dario este formată din 165 de microbuze şi autobuze.

Cetateanul.ro

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

6 martie 2017

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...