Stirea Zilei, Stiri

LIVE TEXT: Simona Halep o distruge pe Serena Williams la Turneul Campionelor: 6-0, 6-2

Tenismanea Simona Halep i-a administrat un sec 6-0 liderului clasamentului WTA, Serena Williams, în primul set din al doilea meci din grupa roşie de la Turneul Campioanelor de la Singapore.Ultima dată când Williams a pierdut un set la 0 a fost la Madrid 2013: 6-3, 0-6, 7-5 cu Anabel Medina (Spania).
În setul doi Simona conduce cu 1-0.
Doi zero pentru Simona Halep în setul doi!
2- 1 pentru Halep.
3-1 pentru Simona!
4-1 pentru Simona Halep!
5-1 pentru Simona Halep!
5-2 pentru Halep!
6-2 pentru Halep !Victorie!
Ultima dată când Serena a reuşit contraperformanţa să câştige numai două game-uri într-un turneu WTA a fost în 1998, atunci când Williams avea doar 16 ani. Atunci, Joannette Kruger o învingea pe Serena cu 6-1, 6-1.
În următoarea partidă de la Turneul Campioanelor Simona Halep o va întâlni pe sarboaica Ana Ivanovici.

Declaraţii după meci:

Simona Halep: „Cel mai mare meci din viata mea. N-am cuvinte, mă simt foarte bine. A fost un vis să o înving pe Serena. Fără fani n-aş fi reuşit. Vă mulţumesc tuturor, echipei mele, românilor. Voi sărbători după turneu. Nu cred că a fost cea mai bună zi din cariera Serenei, dar şi eu am jucat agresiv, am jucat bine, am deschis unghiurile. Sunt foarte fericită“.

Serena Williams: „Creditul îi aparţine în totalitate Simonei şi nivelului înalt la care a evoluat. Eu am avut o prestaţie jenantă. Abia aştept să mai joc cu ea să-mi iau revanşa! Cred că ea a jucat foarte bine. Personal, n-am mai văzut-o niciodată jucînd aşa. Evident că nu avea nimic de pierdut şi a dat tot ce are mai bun în fiecare lovitură. A jucat foarte, foarte bine. M-am antrenat foarte bine şi am lovit mingea foarte puternic. Dar ea a luat mingea foarte repede şi a jucat foarte, foarte solid. Nu am jucat la nivelul la care m-am antrenat. Simona a evoluat foarte mult, am urmărit multe meciuri ale ei, după cum am mai spus nu am mai văzut-o jucând atât de bine. Azi a servit incredibil pe primul şi al doilea serviciu, a dat multe lovituri câştigătoare. De obicei nu acesta este jocul ei. Cu siguranţă nu sînt sută la sută, dar sunt aici şi joc. Asta nu are nimic de a face cu meciul de azi, Simona a jucat incredibil, cred că e cel mai bun meci al carierei. Sinceră să fiu abia aştept următoarea noastră întîlnire pentru că m-a făcut să-mi doresc să merg acasă să antrenez, în special pentru ea“.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

22 octombrie 2014

About Author

Cititorul


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...