Social

Lidl este partener Warner Bros. și „Distribuitor oficial al produselor cu licenţă”

ttricou_man_of_steel_barbati_baietiClienţii Lidl pot câştiga bilete gratuite la avanpremiera super producţiei “Man of Steel”.

Cu ocazia lansării filmului „Man of Steel”, Lidl devine primul retailer care primeşte din partea Warner Bros. titlul de „Distribuitor oficial al produselor cu licenţă” și aduce în exclusivitate în magazine produse cu această tematică.

Astfel, începând de joi, 20 iunie, clienții Lidl se vor putea bucura de o gamă variată de produse cu îndrăgitul supererou, care va include haine, accesorii, jucării și produse alimentare.

Atât cei mari cât și cei mici se vor simți supereroi în simpaticele pijamalele cu mânecă scurtă, cu licență Man of Steel.

Figurinele, cărțile sau rucsacele cu îndrăgitul personaj vor fi surprize ideale pentru copii.

Lidl oferă și o serie de produsele pentru plajă, precum păpuci Flip-Flop, prosoape de plajă sau seturi de jucării pentru nisip, toate cu tema Man of Steel.

Tricourile, băuturile energizante sau pachetele Movie Snack în două sortimente (Tortillas cu sos salsa sau Tortillas cu sos brânză) completează gama de produse tematice.

Mai mult, Lidl îşi răsplăteşte clienţii şi fanii de pe Facebook cu sute de bilete gratuite la super producţia anului, „Man of Steel”.

Pentru a primi aceste bilete, clienţii Lidl trebuie să completeze un formular pe lidl.ro, câştigătorii fiind desemnaţi prin tragere la sorţi.

Pe 19 iunie 2013, Lidl îi aşteaptă pe fericiţii câştigători din Bucureşti, alături de vedetele Lidl, la avanpremiera filmului ce va avea loc la Cinema City, din Afi Palace Cotroceni.

Participanţii vor fi întâmpinați cu gustări şi băuturi răcoritoare, toate produse marcă proprie Lidl.

Clienţii Lidl mai pot câştiga bilete la avanpremiera filmului „Man of Steel” din Arad, Brăila, Iaşi, Piteşti, Ploieşti, Cluj Napoca, Bacău şi Baia Mare, ce va avea loc pe 20 iunie 2013.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

18 iunie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...