Actualitate, Educatie, Stiri

Liceul Teoretic Teiuş participă la proiectul Construiește-ți cariera, pas cu pas!

Proiectul „Construiește-ți cariera, pas cu pas! Consiliere și orientare profesională pentru elevii din regiunile Centru și Sud-Vest” este implementat de de către Asociația DONIT din Brașov în parteneriat cu Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Universitatea „Ovidius” din Constanța și Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați.

Acest proiect oferă consiliere socio-profesională on-line și directă, târguri educaționale, tabere de orientare școlară și profesională, vizite de studiu și excursii tematice la universitățile partenere.

În cadrul proiectului elevii Liceului Teoretic Teiuș au participat la prima etapă de consiliere, apoi au fost la Constanţa la Tabăra de Dezvoltare Profesională.

Tabăra de Dezvoltare Profesională a mizat pe: autocunoaștere, dezvoltare personală, consiliere în carieră și interacțiune.

Elevii din Teiuş au fost antrenați în diferite activități de consiliere și orientare în carieră, organizate atât în sala de conferințe cât și în aer liber.

Cei 40 de elevi (clasele a XII-a ale Liceului Teoretic Teiuș) au fost însoțiți de directorul adjunct prof. Marius Pintea, coordonatorul proiectului la nivel de unitate școlară, prof. Romina Pop, prof. Nicoleta Cîmpean, prof. Mihaela Suărășan și inspectorul şcolar prof. Corina Radu.
Sursa foto: Liceul Teoretic Teiuş

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

12 septembrie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...