Actualitate, Stirea Zilei

Liberalul Teodor Atanasiu pune noul PNL pe un butoi de pulbere

Senatorul liberal de Alba, Teodor Atanasiu primvicepreşedintele PNL a declarat luni că recunoaşte recunoaşte veridicitatea declaraţiilor sale de la o şedinţă din Bistriţa cu liderii locali ai vechiului PNL, declaraţii publicate de stiripesurse.ro, dar a spus că declaraţiile au fost scoase din context.

„A fost o discuţie privată răstălmăcită”, a spus Atanasiu, cel care în şedinţă cu liberalii le spusese că Predoiu (PDL) nu va fi pus niciodată premier de marele PNL conform stiripesurse.ro.

Atanasiu a refuzat însă să le spună ziariştilor care este contextul care lipseşte din stenogramele publicate de site-ul stiripesurse.ro. În ciuda întrebărilor repetate ale ziaristilot, Atanasiu nu a spus în ce a constat răstălmăcirea declaraţiilor sale.

Şi Vasile Blaga – criticat de Atanasiu în deja celebrele stenograme – a reacţionat luni, înainte de o şedinţă a PNL. „Nu mi-a făcut nicio plăcere să citesc stenograma respectivă. Este un moment peste care va trebui să trecem, să învăţăm din el, pentru că este un moment foarte important. Acesta este rolul unui preşedinte de partid, să fie mai înţelept decât alţi cum să-mi fie frică să ajungem la guvernare?”, a spus Blaga.

Alături de Atanasiu, la declaraţii a fost şi liderul ex-PDL Gheorghe Falca, care s-a situat de partea lui Atanasiu, deşi cu o zi în urmă îl criticase dur. Falca a spus că esenţială este păstrarea unităţii PNL.

Site-ul stiripesurse.ro a publicat duminică o serie de stenograme dintr-o şedinţă a unor lideri din vechiul PNL, desfăşurată la Bistriţa, în care aceştia afirma că, în prezent, nu mai au nevoie de PDL-isti şi că le-ar face „un mare bine dacă ar pleca”.
La această oră conducerea noului PNL se întâlneşte într-o şedinţă cu uşile închise pentru a discuta această problemă care dinamitează noul PNL.
sursa: siripesurse.ro

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

11 mai 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...