Actualitate, Politica, Stirea Zilei, Stiri

Liberalul Florin Roman, contra-atac dur la Sorin Bumb

37.RomanLiberalul Florin Roman îi răspunde lui Sorin Bumb după declaraţia politică făcută de acesta din urmă la ultima conferinţă de presă a PDL Alba.

Florin Roman, preşedintele PNL Alba: „Ca orice pădure, şi noi la CJ ALBA avem uscăturile noastre. La figurat, ca la propriu, e chiar durduliu, rotofei şi tupeist, şi îşi spune administrator public. Oracolul din Gîmbaş, are ca principală sarcină de serviciu să fie şofer şi slugă. Dar şi mentalitate de slugă.

Acest bursuc ne spune nouă cum el, marele oracol, a reuşit să convingă un ministru liberal, cel al Sănătăţii, sa deschidă spitalul din Ocna Mureş. Şi toţi liberalii din Bucureşti s-au dat pe spate ca sa-l rezolve pe acest frustrat:)) Nu tovarăşe traseist politic, spitalul se deschide pentru că aşa a dorit un ministru liberal şi un şef de Casă de Sănătate, tot liberal.

Ştiu că pentru genul ăsta de frustraţi e greu să înţeleagă că partidul lui, care a închis spitalul, nu mai este la guvernare. Iar spitalele le deschide şi le închide Guvernul, nu primăria sau CJ Alba.

Regret că Ion Dumitrel, acceptă astfel de ieşiri ale subordinaţilor săi şi s-a înconjurat de astfel de nulitatate, definiţia în carne şi oase a pupincurismului politic.

Sunt curios şi eu sa văd raportul de activitate a administratorului public al judeţului Alba. Iar apoi vă spun eu exact la ce e bun oracolul de la Gâmbaş!”

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

8 februarie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...