Actualitate, Evenimente, Stiri

Lansarea primului album al trupei Bohemian Groove: „Event Horizon”

Vineri, 6 iunie 2014, ora 21.30, va avea loc concertul de lansare al albumului trupei Bohemian Groove, „Event Horizon”.

Evenimentul va avea loc în VOX Club Alba Iulia – în holul Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia.

Trupa Bohemian Groove este compusă din trei tineri muzicieni entuziaşti. Având influenţe hard-rock, blues, psihedelic, dar şi rhythm and blues şi jazzy, trupa Bohemian Groove aminteşte de atmosfera intensă creată de trupele anilor 60′ şi 70′ din sec. XX: Cream, Led Zeppelin şi poate Black Sabbath, la care se adaugă o melodicitate proprie, multă voie bună şi energie. Trio­ul este format din Tudor Vaipan (chitară, voce), Ana­Maria Lazăr (bass, voce), Laur Făgădar – tobe.

Simpla ascultare a albumului (care conţine 7 piese: The Fugitive, Dusk, Sanctuary, Blindfold, Dimension, Falling Asleep, Shallow Dreames) îţi aduce aminte de trupele de succes ale anilor 70. De remarcat calitatea soundului şi interpretarea celor trei, ajutaţi de câţiva prieteni, amintiţi pe coperta discului.

Într-o atmosferă plictisită, saturată de super-mercantilism, Bohemian Groove readuce în prim-plan calitatea şi pasiunea muzicală a anilor 70.

Fani declaraţi ai rock­ului anilor ’60 şi ’70, cei de la Bohemian Groove abordează un stil mult mai pur, mult mai autentic, oarecum în contrast cu muzica ultra­procesată şi „artificială” a vremurilor actuale.

„Event Horizon” este prima materializare muzicală a ideilor celor trei, în întregime original, de la muzică până la versuri.

Ca versuri, Tudor Vaipan şi Ana­Maria Lazăr au ales să abordeze teme legate de evoluţie spirituală, trăirea unei vieţi mai sincere, mai autentice, teme legate de iubire, de puterea cuvântului şi puterea intenţiei, membrii trupei înşişi aflându­se pe nesfârşitul drum al cunoaşterii şi al descoperirii.

Este un proiect în care s­a investit mult, atât material cât şi sufleteşte, un proiect nesponsorizat din exterior, un proiect de care trupa este foarte mândră, un proiect prin care se doreşte încurajarea ascultătorului la descoperirea şi redescoperirea sinelui, la dezvoltarea calităţilor şi la urmărirea acestora până la finalul drumului, oriunde ar duce el!

Invitaţii concertului de lansare al albumului „Event Horizon” sunt Ovidiu Pârjol şi Cristina Vaipan. Intrarea: 10 lei.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

4 iunie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...