Evenimente

LaLa Band în concert la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia în 26 martie

LaLa Band, trupa fenomen a momentului în România, vine în Alba Iulia, în cadrul unui amplu turneu naţional. Marti, 26 martie, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, toţi tinerii din Alba vor fi faţă în faţă cu idolii lor!

Succesul răsunător de care s-a bucurat LaLa Band pe tot parcursul anului trecut a tranformat trupa-vedetă a serialului “Pariu cu Viaţa”, într-una dintre cele mai apreciate şi iubite formaţii din România!

În decembrie, LaLa Band a lansat cel mai nou material discografic, numit „LaLa Dance – LaLa Love Stories 2”, al patrulea album din cariera trupei. Energici şi entuziaşti, membrii trupei LaLa Band au început la sfărşitul lunii ianuarie cel de-al treilea turneu naţional din cariera lor muzicală, numit „LaLa Love Tour”!

Lala Band dedică acest amplu turneu îndrăgostiţilor din toată tara. Astfel, playlistul concertelor este special gândit pentru ca toţi adolescenţii prezenţi să simtă primii fiori ai dragostei, prin intermediul muzicii. In plus, tinerii artişti au pregătit şi multe surprize din sezonul 4 al serialului „Pariu cu viaţa”.

După ce anul trecut, mii de adolescenţi din toate colţurile ţării şi-au văzut idolii, trupa va străbate toată România pentru a se întâlni din nou cu fanii, în cadrul unui turneu care va cuprinde lunile ianuarie, februarie, martie şi aprilie.

Fanii trupei LaLa Band vor fi mai aproape ca niciodată de preferaţii lor, prin achiziţionarea pachetului VIP. Acesta include un bilet în cea mai bună zonă a sălii, un obiect inscripţionat LaLa Band, un poster cu autografele artiştilor şi oportunitatea extraordinară de a participa la o sesiunea foto cu membrii trupei LaLa Band. Sedinta foto pentru posesorii biletelor VIP va începe la ora 17.00.sexcam hi

Atenţie, biletele VIP sunt limitate! Biletele sunt diponibile la două categorii de preţuri: VIP Package – 150 lei şi categoria de 100 de lei. Biletele se găsesc la casa de bilete a sălii de spectacol, în oficiile Postei Romane semnalizate Bilete.ro, dar şi online pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro si www.myticket.ro.

Evenimentul se desfăşoară în cadrul proiectului naţional-cultural „Arta contra drog – 2013”, iniţiat de Asociaţia Culturală de Teatru, Muzica şi Film „Dracula” în parteneriat cu CIADO Romania (Centrul Internaţional Antidrog şi pentru Drepturile Omului). E răndul tău să strigi: LALA BAND! Marţi, 26 martie, ora 19.00, Casa de Cultură a Sindicatelor Alba Iulia.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

10 februarie 2013

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Comentarii recente
Scrie-ne pe Messenger
Loading...