Sanatate, Social

Laboratorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba va fi reabilitat

dr mariana nanu 1În lunile viitoare sunt programate reparaţii capitale în mai multe secţii ale Spitalului din Alba Iulia.

Consiliul Judeţean Alba va finanţa şi lucrările de reabilitare programate, pentru luna iulie, în Laboratorul Spitalului, care asigură asistenţă medicală 24 de ore din 24 pentru pacienţii istituţiei spitaliceşti.

Laboratorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba este acreditat RENAR, beneficiază de personal calificat şi de aparatură de înaltă performanţă.

Se asigură asistență medicală non stop pentru bolnavii din Spital și pentru cei care ajung la Unitatea de Primiri Urgențe.

Suntem pregătiți tot timpul pentru a asigura analizele de rutină necesare în stabilirea unui diagnostic.

De asemenea, laboratorul oferă o gamă foarte largă de investigaţii și pentru pacienții care au avut programare în Ambulatoriul de specialitate al Spitalului.

La cerere se pot efectua investigații de laborator contra cost și pentru alți pacienți”, a explicat medicul primar Mariana Nanu, șeful Laboratorului Spitalului din Alba Iulia.

Pe lângă reabilitările programate pentru această vară, laboratorul spitalului va fi dotat cu mai multe aparate noi.

Aparatura va fi îmbunătățită cu analizatoare noi și vom dispune, începând cu lunile viitoare și de un aparat cu care vom putea realiza Testul Torch pentru femeile însărcinate”, a mai spus medicul primar Mariana Nanu.

Testul Torch e recomandat în primul trimestru de sarcină și este o analiză de sânge realizată cu scopul de a depista sindromul Torch – un grup de infecții comune și grave în sarcină (varicelă, rubeolă, citomegalovirus, toxoplasmoză, herpes etc.).

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

20 iunie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...