Actualitate, Sanatate, Social

Laboratorul de analiză a obţinut rezultate bune

laborator-620x330La sfâşitul săptămânii trecute Laboratorul de anlize medicale şi Laboratorul Dispensarului TBC din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţe Alba au fost supuse evaluării anuale RENAL şi au obţinut rezultate foarte bune.

Laboratorul de analize medicale al Spitalului din Alba Iulia este supus anual unei verificări din partea RENAL (Asociaţia de Acreditare din România).

La ultimul audit desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute Laboratorul a fost anunţat şi despre rezultatele obţinute la o verificare internaţională.

Organizația internațională de control, formată din șapte membrii, fiecare dintr-un alt stat european, a analizat prin sondaj activitatea RENAL și au ales dosarul de acreditare al Laboratorului de analize medicale al Spitalului Județean de Urgență Alba.

În urma verificării rezultatele au fost foarte bune.

A fost apreciată activitatea desfășurată în laborator și preocuparea conducerii spitalului de a îmbunătății standardele de calitate”, a explicat medicul primar Mariana Nanu, șeful Laboratorului Spitalului din Alba Iulia.

Laboratorul de analize medicale al Spitalului din Alba Iulia își va îmbunătății și mai mult standardele de performanță până la sfârșitul acestui an deoarece începând cu luna viitoare sunt programate pentru acest compartiment și lucrări de renovare și reabilitare.

De asemenea, săptămâna trecută s-a desfășurat și evaluarea anuală a Laboratorului din cadrul Dispensarului TBC, care este singurul acreditat pentru realizarea analizelor bacteriologice pentru BK. Rezultatele au fost de asemenea, foarte bune.

Laboratorul a obținut acreditare pentru investigația bacteriologică a Tuberculozei, anul trecut.

Procedura impune un audit RENAL în fiecare an.

În urma controlului, care s-a încheiar recent, s-a obținut menținerea acreditării”, a spus Sanda Dolha, biolog principal la Dispensarul TBC al Spitalului Județean de Urgență Alba.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

8 iulie 2013

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...