TEATRU ALBA
Actualitate

La plimbare cu mașina băuți

sofer-beatPoliţiştii rutieri din Sebeş, l-au depistat pe C.N., de 53 de ani, din municipiul Sebeş, în timp ce conducea un autoturism pe strada Lucian Blaga din Sebeş, fiind sub influenţa alcoolului.
În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Sebeş unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
Pe numele lui C.N., au fost întocmite acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică, peste limita legală.
Poliţiştii rutieri din Cugir, l-au depistat pe D.S., de 30 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ion Creangă din Cugir,fiind sub influenţa alcoolului.
În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat,motiv pentru care a fost condus la Spitalul orăşenesc Cugir pentru a-i fi recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.Pe numele lui D.S. au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Distribuie Acum

11 decembrie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...