Cultura, Evenimente, Stiri

La Mulţi Ani, Grupul Skepsis! La împlinirea celor 12 ani…

Grupul de teatru Skepsis din Alba Iulia marchează împlinirea a 12 ani de activitate prin două seri de teatru.

Marţi, 27 mai 2014, de la ora 19.00, are loc spectacolul „Doamne, ce balamuc!”, de N. Simon, în regia lui Sorin Misrianţu, actor şi regizor al Teatrului Naţional din Cluj-Napoca.

Proiectele regizorului Sorin Misirianţu se bucură de o notorietate deosebită în rândul publicului clujean şi nu numai, „Cerere în căsătorie”, de A.P. Cehov, „Trainspotting”, de Harry Gibson sau „Artă”, de Yasmina Reza fiind doar câteva dintre spectacolele care atrag un public numeros la fiecare reprezentaţie de peste 10 ani. Echipa pe care o propune spectacolul prezentat la Alba Iulia este una sudată, Anca Lăcusteanu şi Adrian Balint.

Joi, 29 mai 2014, ora 19.00, Grupul Skepsis îi invită pe albaiulieni la premiera spectacolului „Jacques şi Stăpânul Său”, de Milan Kundera. Regia este semnată de Viorel Cioflică – un spectacol pregătit special pentru a marca pragul de 12 ani de existenţă a trupei. Un spectacol incitant, nerecomandat copiilor sub 12 ani (nu întâmplător), care prin notele de uşoară ireverenţă, limbajul aluziv, săgeţile ironice şi registrul său comic, provoacă la reflecţie asupra unor teme filosofice profunde care stau la baza tumultului sufletesc al fiinţei umane.

Ambele spectacole din cadrul evenimentului vor avea loc la Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia, partener de tradiţie al grupului Skepsis. Biletele de intrare la fiecare spectacol sunt de 10 lei (5 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari) şi se găsesc la secretariatul casei de Cultură a Studenţilor începând de vineri, 23 mai 2014.

Evenimentul este încadrat în mai amplul proiect Stagiunea cu Skepsis prin care trupa de teatru îşi propune să ofere albaiulienilor 10 spectacole de teatru şi divertisment în acest an, incluzând piese din repertoriu, două premiere, spectacole de umor şi divertisment.

Parteneri: Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia, Fundaţia Inter-Art” Aiud, Loco Profiles
Sponsori: Tipo-Rex şi Supremia Grup.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

21 mai 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...