Actualitate, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius, Tech

La doar o lună de la lansare, vânzări record la nivel mondial pentru noul Samsung Galaxy S10

Compania coreeană Samsung a lansat în luna februarie a acestui an telefoanele Galaxy S10. După o lună de la lansare, nivelul pre-comenzilor a depăşit toate aşteptările şi, cu toate că acest telefon este mai scump, a depășit la vânzări telefoanele din generaţia anterioară, mai exact Samsung Galaxy S9.

Cu toate că în primele zile de la lansare, S10 a avut vânzări slabe în Coreea de Sud, înregistrând valori mai mici decât telefoanele S9, în restul lumii telefonul s-a vândut foarte bine fiind doborâte recordurile pentru pre-comenzi în SUA și în Marea Britanie, două piețe foarte importante pentru Samsung.

Specialiştii anticipează că telefoanele S10 vor înregistra în acest an vânzări de aproximativ 40-45 de milioane de unităţi la nivel mondial.

Samsung Galaxy S10 este disponibil de la începutul lunii martie și în România, prețurile pentru aceste telefoane fiind cuprins între 3.500 de lei pentru un Galaxy S10e cu 128 GB spațiu de stocare și 6.250 de lei pentru Galaxy S10+ cu 512 GB spațiu de stocare. 

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

12 martie 2019

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...