Actualitate, Social, Stiri

La Câlnic 60 de case vor fi reabilitate cu fonduri europene

În comuna Câlnic vor fi reabilitate prin intermdediul unui proiect cu finanţare din fonduri europene un număr de 60 de locuinţe ale unor persoane din comunităţile marginalizate, mai exact din etnia rroma. Administraţia locală a lansat o licitaţie pentru lucrări de reabilitare la un număr de 60 de gospodării ale persoanelor din comunităţile marginalizate de pe raza comunei, aflate în risc de sărăcie şi excluziune socială.

Valoarea totală estimată a contractului este de 352.941,18 lei, fără TVA. Sursa de finanţare o reprezintă fondurile europene – Programul Operational Capital Uman – POCU.

Intervenţia asupra locuinţelor vizează lucrări de tencuieli interioare şi exterioare, lucrări de zugrăveli (vopsitorii interioare şi exterioare ale clădirilor), lucrări de execuţie şi montaj tâmplărie tip PVC. Potrivit documentaţiei, fiecare locuinţă selectată pentru aceste măsuri a fost evaluată tehnic şi va beneficia de lucrări specifice în funcţie de necesităţi (deviz individual pentru fiecare gospodărie).

Devizele de lucrări diferă ca şi cantităţi de la o gospodărie la alta, în funcţie de necesităţile descoperite la fiecare locuinţă în parte, astfel că valoarea devizului ofertat/gospodărie poate să fie diferit, dar să nu depăşească valoarea de 5.882,35 lei fără TVA/gospodărie, iar valoarea totală a devizelor să nu depăşească valoarea estimată a contractului.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

13 iulie 2020

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...