Actualitate, Evenimente, Stiri Sebes

La Blaj aLive cele mai creative corturi vor fi premiate

Anunț important pentru țară! Red Bull Art of Camping caută cele mai creative corturi care vor campa la Blaj aLive. Dacă sunteți creativi, vă place să desenați, lipiți, tăiați, mâzgăliți si alte lucruri cool cu care vă puteți personaliza cortul, atunci musai trebuie să vă înscrieți în competiția celor mai inediți ”campiști”.

Ce trebuie sa faceți?

Nimic mai simplu – desenați o schiță prin care să ne arătați cum doriți să vă personalizați cortul. Creioanele colorate, carioca sau materialele textile sunt la putere. Dacă doriți să folosiți și altceva, făceți-o cu încredere: Ne dorim corturi cu personalitate! Înscrie-te până pe 24 mai, folosind acest formularwww.redbull.com/ro/ro/events/1331721465424/red-bull-art-of-camping-la-blaj-alive-2015>. Desenează și postează schița designului tău de cort pe pagina de Facebook a concursului, tot până pe 24 mai. Schița trebuie să fie denumită cu numele cortului. 20 cele mai creative inscrieri vor fi selectate pentru face parte din zona Red Bull Art of Camping.

Ce fac participanții Red Bull Art of Campig?

Se distreaaaazzzzăăăăă la Blaj aLive pentru că cei 20 de finaliști vor primi cele mai bune locuri de campare, chiar în apropiere de ”zona fierbinte” a festivalului pentru că toată lumea trebuie să le admire ”operele de artă”, vor beneficia de tratament special: piscină, masaj, party pack-uri free și desigur Red Bull, iar două persoane primesc invitații la festival.

Cine, ce și cum la Art of Camping

Pentru că munca celui mai creativ, inedit și minunat cort trebuie răsplătită, atunci vor exista și niște premii pe măsură. LOCUL 1 va primi un cort dintr-ăla jmecher, LOCUL 2: două rucsacuri, iar LOCUL 3: doi saci de dormit.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

20 mai 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...