Actualitate, Pamflet

La Alba Iulia începe Târgul de divorţuri 2014

07.Dirzu si AtanasiuE februarie, vine primăvara, Dragobetele, un aer de optimism răzbate oraşul Alba Iulia prin toate pavelele şi bordurile puse de firmele de partid. Oraşul împitetrit se pregăteşte pentru marele Festival al Divoţurilor. Tonul marilor divorţuri ale anului din România a fost dat de PNL Alba, care a lansat atacuri fulminante la adresa fostului partener de guvernare: PSD. Senatorul Atanasiu l-a acuzat pe şeful pesedist că face parte dintr-o grupare infracţională organizată şi că-şi numeşte finii şi naşii la conducerea unor deconcentrate din judeţul Alba.

Dar nici liderii PSD nu au rămas mai prejos: Ioan Dîrzu anunţă şi el că-l va da în judecată pe şeful liberalilor albaiulieni.

Le amintim celor naivi, proşti, stupizi, care mai cred în nunţi şi căsătorii, că orice frumos început are şi un sfârşit dezastruos, că orice căsătorie de succes se lasă cu un divorţ de milioane, cu scandaluri, bârfe, ameninţări şi ţigăneli printre vecini.

Aşadar, credem că la Alba Iulia (ca şi în toată ţara) ar avea mai mult succes un Târg de Divorţuri. Dotările necesare pentru un asemenea târg pot fi asigurate de o minte strălucită: avocaţi pentru contracte pre-nupţiale, otrăvuri pentru mâncarea soacrelor, adrese legale de bordeluri mascate, tigăi, bâte, mături pentru „dialogurile” dulci dintre miri, partaje avantajoase, amanţi veritabili şi martori falşi pentru finalul căsniciilor, totul la preţuri avantajoase: adică, dacă cumperi două tigăi primeşti gratis, moca, bonus un contract de divorţ, cu avocat asigurat.

Un lucru e cert: mariajul USL-ul s-a încheiat cu un dezastru. Aşteptăm ca PSD-ul să rămână braţ la braţ cu amanţii de la PC şi UNPR şi cu traseistele de la PP-DD, dar ca PNL-ul să recâştige foarte curând căminul conjugal de la Palatul Victoria.

Dacă doriţi un divorţ frumos, european, de calitate, sunaţi cu încredere la 0769.69.69.69 (telefon cu taxă inversă).

USL-ul a demonstrat că se poate. De ce nu aţi face şi voi ?!

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

25 februarie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...