Actualitate, Social, Stiri

La Aiud continuă acţiunea caritabilă pentru Andrei şi Nicuşor

Acţiunea caritabilă pentru Andrei şi Nicuşor organizată de Asociaţia „Maria Agapia” din Aiud, sprijinită de Centrul Cultural „Liviu Rebreanu”, se desfăşoară în două etape. În data de 28 martie urmează Târgul de Paşte, care va avea loc la Şcoala Gimnazială „Axente Sever” din localitate.

Acţiune caritabilă a debutat în data de 25 februarie 2015 la Gradiniţa nr. 2 Aiud. În contul fraţilor Marcu a ajuns deja din ziua următoare tot ceea ce a fost colectat. Nu e puţin, dar încă insuficient.

Partea a doua va avea loc la Şcoala Gimnazială „Axente Sever”, unde a fost elev până de curând şi Nicuşor.

„Membrele Asociaţiei confecţionează, cu mult talent, obiecte dedicate sărbătorii pascale ce vor fi vândute în folosul fraţilor Marcu. De asemenea, vom înregistra donaţii cât de modeste dar care contează. Aceşti copii, cu boala gravă, au nevoie de tot sprijinul şi atenţia noastră. Vă aşteptam să vă alaturaţi nouă, e post şi vremea faptelor bune”, precizează dr. Adriana Câmpean, preşedinta Asociaţiei Caritabile „Maria Agapia” din Aiud.

Reamintim:

Nicuşor Marcu are 12 ani, este imobilizat într-un scaun rulant. Are forţa, dorinţa de a învăţa acasă chiar dacă are un handicap grav

Andrei Marcu, are 6 ani, merge la grădiniţă. Doreşte să fie sănătos ca şi ceilalţi copii. Are un handicap grav, chiar dacă nu la fel de grav ca al fratelui mai mare.

Planul de acţiune al acestui proiect umanitar:

1.Recuperare, recuperare Non Stop. Viitorul acestor copii se află în mâinile noastre. Ei trebuie să fie stimulaţi permanent de kinetoterapeut, în săli de kineto sau în staţiuni balneare de profil, specializate în recuperarea copiilor cu handicap locomotor grav. Familia nu îşi permite asemenea cheltuieli;

2.Nicuşor necesită un scaun rulant adecvat stării sale. Familia nu îşi permite acest „lux”;

3.Cocpiii au nevoi speciale de alimentaţie, medicamente, confort. Familia le oferă dragoste şi în rest se descurcă cum poate;

4.Noi putem ajuta. Putem să le uşurăm suferinţa, în principal oferindu-le afecţiune, dar şi suport financiar cu ajutorul întregii societăţi;

Asociaţia Caritabilă „Maria Agapia” din Aiud organizează campania de colectare de fonduri Inimioare pentru un zâmbet, miercuri, 25 februarie 2015, la Grădiniţa nr. 2 Aiud, precum şi un Târg de Paşte la Şcoala Gimnazială „Axente Sever” în data de 28 martie 2015.

Fondurile colectate cu acest prilej vor fi oferite celor 2 copii, Andrei şi Nicuşor.

Orice poate sprijini familia celor doi copii şi prin depunerea de sume în contul în lei nr. RO80RZBR0000060017469817 deschis de mama copiilor, Nicoleta Maria Marcu la Banca Raiffeisen, filiala Aiud.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

19 martie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...