Actualitate, Diverse, Stiri

L-aţi văzut? Un bărbat din Răhău a plecat la plimbare şi nu s-a mai întors acasă

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, împreună cu poliţiştii din Sebeş continuă cercetările pentru găsirea unui bărbat din Răhău, dispărut de la domiciliu din data de 1 martie 2015.

La data de 13 martie 2015, Politia Municipiului Sebeş a fost sesizată de către un cetăţean din localitatea Răhău cu privire la faptul că în data de 1 martie a.c., un bărbat în vârstă de 35 de ani, care locuia împreună cu familia sa, a plecat cu bicicleta la plimbare şi nu s-a mai întors.

Poliţiştii au demarat activităţile de căutare a bărbatului dispărut, fiind făcute verificări la rudele sale şi în locurile pe care obişnuia să le frecventeze. Din cercetări a rezultat că bărbatul are un retard mintal, iar anterior dispariţiei a mai fost plecat de la domiciliu, revenind de fiecare dată.

CIRCHE ARGHIR-NICOLAE are următoarele semnalmente:
– înălţime 1,71 m;
– greutate 67 kg,
– corpolenţă slab, părul castaniu, ochi albaştri, faţă ovală;

În ziua dispariţiei era încălţat cu bocanci negri din piele, pantaloni negri de stofă, bluză de culoare închisă şi vestă albastră cu inscripţia „Oprean”.

În cauză a fost dispusă urmărire la nivel naţional a persoanei dispărute de la domiciliu, iar cercetările sunt continuate în vederea depistării ei.

Persoanele care pot da relaţii sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

2 aprilie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...