Actualitate, Stiri

Klaus Johannis a demisionat din funcţia de prim vicepreşedinte al PNL. Cine mai urmează?

În această dimineaţă, Klaus Johannis a demisionat din funcţia de prim vicepreşedinte al PNL, dar şi din cea de membru în Biroul Politic Naţional. Decizia a venit în urma scorului mic obţinut de liberali.

”Având în vedere rezultatele obținute de PNL la scrutinul de ieri și mă refer mai mult la rezultatele din municipiul Sibiu decât la nivel de țară, care și ele sunt proaste, în acest context vă informez că am demisionat în această dimineață din calitatea de prim vicepreședinte al PNL și din calitatea de membru în Biroul politic. L-am informat pe președintele partidului despre acest pas”, a declarat Johannis în această dimineață.

Înainte de alegeri, preşedintele PNL, Crin Antonescu, spunea că dacă va obţine mai puţin de 20% la europarlamentare va demisiona de la şefia partidului.

”La un rezultat de 15%, PNL nu poate fi mulţumit, este un rezultat sub aşteptările noastre. Aşa cum am anunţat din campanie, neatingerea obiectivului este un eşec pe care ca preşedinte mi-l asum. Evident că îmi voi ţine cuvântul, nu s-a pus niciodată problema alfel. În şedinţa de la ora 14.00 voi anunţa colegii şi vom lua decizia acolo”, a afirmat Crin Antonescu, citat de Mediafax.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

26 mai 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...