Actualitate, Sanatate, Stirea Zilei, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Klaus Iohannis:”Am convenit să folosim și Armata pentru a gestiona situația din teren”

Marți, 24 martie, la palatul Cotroceni a avut loc o ședință a principalilor decidenți ai țării, subiectul întrunirii fiind criza coronavirus. În urma ședinței președintele Klaus Iohannis a anunțat că vor urma noi restricții în contextul crizei de coronavirus.

”Am discutat măsurile suplimentare care se cer luate. Am convenit că e nevoie de măsuri suplimentare pentru a încetini răspândirea infecției. Se vor introduce noi restricții de circulaței, ce a fost până acum o recomandare devine o obligație, după principiul stăm acasă. Oamenii pot ieși să meargă la serviciu, pentru cumpărături de alimente. Am convenit ca in aceasta perioada sa pregatim pentru persoanele care sunt in carantina sau in izolare masuri de supraveghere electronica. Am convenit să folosim și Armata pentru a gestiona situația din teren. Armata va pune la dispoziție personal care va suplimenta forțele de ordine. Aceste restricții vor fi concretizare într-o Ordonanță Militară, care va fi redactată.  Aceste restricții vor intra în vigoare, dragi români, începând de mâine. (n.r. miercuri 25 martie). Pentru a proteja persoanele peste 65 de ani, se introduc restricții speciale. Vor trebui să stea practic tot timpul acasă” a declarat Kalus Iohannis.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

24 martie 2020

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...