Actualitate, Politica

Klaus Iohannis a cerut demiterea lui Vâlcov de la Finanţe-După o oră a primit ce a dorit

Duminică preşedintele României, Klaus Iohannis a declarat că s-ar fi aşteptat ca ministru Finanţelor, Darius Vâlcov să demisioneze urgent după ce DNA a decis urmărirea sa penală.

„Având în vedere că procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție au dispus efectuarea urmăririi penale față de ministrul Finanțelor, domnul Darius Vâlcov, m-aș fi așteptat ca domnul Vâlcov să demisioneze din funcție, înțelegând că afectează activitatea și credibilitatea guvernului, ceea ce nu s-a întâmplat.

În această situație, solicit premierului Victor Ponta să demareze procedura de revocare din funcția de ministru al Finanțelor a domnului Darius Vâlcov””, anunţă un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

Premierul Victor Ponta a declarat duminică, la o oră după apelul preşedintelui, că ministrul de Finanțe, Darius Vâlcov, i-a înaintat demisia duminică la prânz.

Premierul a adăugat că, ulterior, a discutat cu președintele Klaus Iohannis și că, după ce ministrul va termina proiectul de Cod Fiscal, se va gândi la un nume pentru postul de ministru de Finanțe.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/klaus-iohannis-cere-revocarea-ministrului-de-finante-darius-valcov_1653392.html#ixzz3UWj51Pf3
Follow us: @realitatea on Twitter

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

16 martie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...