Actualitate, Stiri

Karaoke, party şi seară de film, la 22 de ani existenţă a Ligii Studenţilor din Alba Iulia

liga studentilorLiga Studenților din Alba Iulia aniversează 22 de ani de activitate de reprezentare a intereselor studenților şi acţionarea în consecinţă, întărirea relaţiilor dintre Universitate şi celelalte organizaţii studenţeşti, precum şi încurajarea şi sprijinirea participării active a studenţilor în comunitate în vederea afirmării acestora. Cu această ocazie, tinerii organizează o serie de evenimente pentru a marca aniversarea.

Organizația a fost înfiinţată în anul 1992, la doar un an după ce Universitatea din Alba Iulia şi-a deschis porţile pentru prima dată.

Cu această ocazie, membrii Ligii au pregătit o serie de evenimente care se vor desfăşura în perioada 14-16 aprilie 2014. Dintre acestea enumeram: luni: amplasarea unui stand de recrutare, o seară de karaoke la Mira Caffe & Longue la care sunt invitaţi reprezentanţi din conducerea Universităţii, foşti preşedinţi ai Organizaţiei precum şi membrii ai asociaţiei Alumni UAB; marţi: tombolă, iar seara un party în curtea Universităţii; miercuri: seara de film.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

11 aprilie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...