Actualitate, Sport

Juniorii de la Apărătorii Cetăţii au participat la CN de Taekwon-do pentru Juniori II şi III Sibiu

În weekend-ul 4-5 aprilie 2015, Sala Transilvania din Sibiu a găzduit un eveniment dedicat performanţei în taekwon-do: Campionatul Naţional de Taekwon-do pentru Juniori II şi III Sibiu 2015.

Pasionaţii de arte marţiale au avut ocazia să asiste sâmbătă, 4 aprilie, la o deschidere festivă a campionatului naţional, cu atât mai mult cu cât, Federaţia Română de Taekwon-do I.T.F. împlineşte anul acesta 15 ani de activitate sportivă. După discursul de deschidere oficială susţinut de Cosmin Oprescu, preşedintele Federaţiei, au urmat demonstraţii de taekwon-do şi de street dance şi jocuri interactive, spre încântarea publicului spectator.

Campionatul naţional, adresat juniorilor cu vârsta cuprinsă între 6 şi 14 ani, a reunit un număr impresionant de peste 150 de sportivi şi 20 de arbitrii, alături de membrii Federaţiei Române de Taekwon-do I.T.F. şi peste 700 de spectatori în tribune. 16 cluburi sportive din ţară au fost prezente la Sibiu, participând cu sportivii lor la cele 3 probe de concurs, la diferitele categorii de sex şi vârstă. După parcurgerea celor 3 probe de concurs – tull, luptă şi tehnici speciale (sărituri) – , cei mai buni juniori au urcat pe podiumul de premiere în aplauzele publicului. Locul 1 în clasamentul general a fost ocupat de PUMA Club Sibiu, care a participat la campionat cu un număr de 30 de sportivi.

Acesta este clasamentul general pe cluburi al Campionatului:

1. CS P.U.M.A. – Sibiu
2. CS DELTA – Cluj-Napoca
3. CS ŞTIINŢA-DRAGONUL – Baia Mare
4. CS WOLF – Oradea
5. CS CRISTAL – Haţeg
6. CS PANTERA NEAGRĂ – Petrosani
7. CS MARTIAL ARTS DOJO – Baia Mare
8. CS TAKEDA – Arad
9. CS LIGA DE EST – Vaslui
10. CS ŞTIINŢA ARDEALUL – Baia Mare
11. CS HWARANG – Sibiu
12. CS COBRA – Deva
13. CS SULSA – Vaslui
14. CS HARD STEEL Hunedoara
15/16. ACS APĂRĂTORII CETĂŢII Alba Iulia
15/16. CS KAMELEON Cluj-Napoca

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

9 aprilie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...