Politica, Social, Stiri, Stiri Sebes

Joi, ședință ordinară a Consiliului Local Sebeș

Joi, 27 septembrie, de la ora 14, în sala festivă a Colegiului Național ”Lucian Blaga” din Sebeș, Consiliului Local al municipiului se întrunește în cadrul Ședinței ordinare a lunii septembrie. Pe ordinea de zi a întâlnirii vor fi:

1.Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației  de parcelare  a imobilului situat administrativ în Sebeș, extravilan,în locul denumit  topic ,,Jan,, înscris în CF nr. 498 Sebeș, nr. parcelă  575/13.

2.Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentanţilor Consiliului Local al Municipiului Sebeş în Consiliile de Administraţie a Şcolilor din învăţământul preuniversitar de pe raza administrativ-teritorială a Municipiului Sebeş.

3.Proiect de hotărâre privind modificarea  HCL 235/2017 având ca obiect transmiterea dreptului de folosință  gratuită  asupra terenului situat în Lancrăm ,înscris în CF nr. 76149 nr. cad. 76149 Lancrăm – parcela nr. 65 din folosința d-nei Tulea (Luca)  Irina – Ioana  în favoarea  d-lui  Chiorean Nicolae – Alin.

4.Proiect de hotărâre privind transmiterea dreptului de folosinţă gratuită  asupra terenului situat în Lancrăm str. Salciei nr.5, înscris în CF 76143 – nr.top 76143 parcela 59  din folosinţa Familiei  Iancu Gheorghe și Iancu Maria-Bianca  în folosința d-nei Dumitru Alexandra-Larisa.

5.Proiect de hotărâre privind alocarea sumei de 500 lei/familie, cuplurilor din Municipiul Sebeș,care au împlinit în anul 2018 cincizeci de ani de la căsătorie.

6.Privind desemnarea reprezentanţilor Consiliului Local al Municipiului Sebeş în Comisiile de Evaluare și Asigurarea Calității, ce se vor constituii la nivelul Instituțiilor din învăţământul preuniversitar de pe raza administrativ-teritorială a Municipiului Sebeş.

7.Proiect de hotărâre privind majorarea  bugetului local  pe anul 2018 și a Programului de investiții publice pe obiective de investiții,pe surse de finanțare  pe anul 2018 și estimări pe 2019 – 2021.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

24 septembrie 2018

About Author

Adrian Contor


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...