Actualitate, Stirea Zilei

Joi la Alba Iulia a VII-a ediţie a Best of Business

Consiliul Judeţean Alba va organiza în data de 11 decembrie 2014 cea de a VIII-a ediţie a evenimentului Best of Business, prin care Consiliul Județean Alba evidenţiază şi recunoaşte performanţele economice obţinute în anul 2013 de către operatorii economici din judeţul Alba. Best of Business este doar una dintre acţiunile prin care anual administraţia judeţeană sprijină şi încurajează mediul de afaceri al judeţului, investiţiile, crearea unor noi locuri de muncă, promovarea exporturilor, dezvoltarea şi diversificarea activităţilor productive şi promovarea produselor tradiţionale.
Într-un cadru festiv vor fi oferite distincții firmelor cu capital românesc şi străin din industrie, construcţii, servicii şi agricultură care şi-au adus un aport substanţial la dezvoltarea economică a judeţului.
Premiile Best of Business 2014 care se vor acorda şi în acest an firmelor au fost stabilite pe baza următoarelor criterii:
-investiţii de capital românesc şi străin în economia judeţului;
-contribuţii la bugetul judeţului;
-valoarea exporturilor firmelor cu capital românesc şi străin din judeţ;
-cei mai buni angajatori;
-locuri de muncă nou create în judeţ de firme cu capital românesc şi străin;
-crearea şi susţinerea brandului judeţului prin brandul propriu;
-implicarea în viaţa comunităţii.
Indicatorii economico-financiari care au stat la baza realizării clasamentelor au fost furnizați de către Ministerul Finanţelor Publice – Direcția Generală de Administrare a Marilor Contribuabili, Direcția Generală Regională a Finanţelor Publice Braşov – Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Alba şi firmele din județul Alba.
Pe toți invitații şi participanții la acest eveniment ,,business’’ îi asigurăm de toată consideraţia şi sprijinul nostru pentru activitatea pe care o desfășoară şi pentru aportul la dezvoltarea mediului economic al judeţului Alba.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

10 decembrie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...