Cultura, Evenimente, Music, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Joi, 6 iunie, Nicu Alifantis va prezenta publicului spectacolul ”Memorabilia” la Târgul de Carte Alba Transilvana

În perioada 6-8 iunie 2019, Alba Iulia va găzdui cea de-a XII-a ediție a Târgului de Carte Alba Transilvana, eveniment cultural organizat de Consiliul Județean Alba și de Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba. Ediția din acest an are în program, pentru iubitorii de carte și arte, multe surprize, la Alba Iulia fiind prezente în zilele târgului numeroase personalități de prim rang ale culturii și artei.

Pentru iubitorii de muzică bună, prima zi a târgului de carte vine cu o supriză inedită – proiectul Memorabilia al muzicianului Nicu Alifantis. Memorabilia este titlul turneului excepțional pe care Nicu Alifantis l-a gândit ca pe o călătorie emoționantă în muzica de teatru, muzică pe care a scris-o de-a lungul anilor pentru spectacolele unora dintre cei mai importanți regizori români.

Evenimentul va avea loc în data de 6 iunie 2019, cu începere de la ora 19:00, la casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia. Spectacolul de aproape două ore, în care Nicu Alifantis alături de Mihai Neniță, Răzvan Mirică, Lyuben Gordievski și Adrian Flautistu de la FragileBand vor aduce în fața publicului din județul Alba muzica unora dintre cele mai îndrăgite spectacole de teatru din România, într-un sensibil omagiu adus teatrului românesc,  este însoțit de lansarea unui BOX SET de colecție intitulat Nicu Alifantis – Memorabilia.

Albumul de colecție Memorabilia conține: Cartea muzicilor de colecție – galerie foto;  Cartea muzicilor de teatru – Culise; Cartea discurilor – Credite; Discuri audio; Discuri video; Miniposter; cartoline de colecție cu schițe de décor și cu afișul spectacolului „A treisprezecea noapte”; replici ale unor bilete sau tichete de spectacol; un pachet de 9 suporți de pahare cu schițe de costume semnate de Corina Grămoșteanu și certificatul BOX SET-ului. Albumul de colecție va putea fi achiziționat la Târgul de Carte Alba Transilvana cu prilejul lansării și al spectacolului.

Evenimentul face parte din programul Târgului de Carte Alba Transilvana iar intrarea la spectacol ca și la toate celelalte evenimente ale târgului este liberă.

Distribuie Acum

14 mai 2019

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALBA
Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Ziarul Apulum
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
Anunturi Negociat.ro
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.
Site-uri Partenere
Radio Alba apartamente de vanzareCentrale Electrice
Scrie-ne pe Messenger
Loading...