Actualitate, Social

Joi, 19 decembrie la Alba Mall: “Fabrica de Bucurii”

1476720_669701416383610_1745061876_n“Fabrica de Bucurii”, eveniment organizat de Fundația Comunitară Alba, ajuns la a 5-a ediție, va avea loc la Alba Mall joi, 19 decembrie, începând cu orele 18.

Până în ziua evenimentului, albaiulienii și nu numai POT DONA, la standul special amenajat în holul central al Alba Mall, JUCĂRII ÎN STARE BUNĂ, care vor fi apoi dăruite, de sărbători, unor copii din județ cu care soarta a fost mai puțin generoasă. Doar anul trecut, peste 500 de copii din județ au primit de sărbători jucăriile donate în campania “Fabrica de Bucurii”. Cei care doresc să facă o bucurie unor astfel de micuţi sunt rugaţi să trimită pe adresa contact@fundatiacomunitaraalba.ro informaţiile necesare pentru ca jucăriile strânse să îşi împlinească menirea.

În cadrul “Fabricii de Bucurii” va avea loc tradiționala licitație de jucării, fondurile care vor fi strânse fiind destinate Programului YouthBank, program care susține tinerii liceeni din Alba Iulia și inițiativele lor în comunitate, dar și Fondului Genius, fond din care în 2014 vor fi acordate burse unor tineri talentați din județul nostru care au nevoie de sprijin.

“Fabrica de Bucurii” înseamnă și o sărbătoare pentru cei prezenți. Vor veni să vă încânte Chef Cosmin Toma – concurent Top Chef (cu o expoziție culinară în imagini), Gino (cu un recital extraordinar de colinde), Ionuț Ionescu (finalist la ”Dansez pentru tine”) și Școala de dans “Life is Dance”.

În perioada 11 – 19 decembrie, voluntarii fundației vă invită la standul din holul central al Alba Mall, unde puteți găsi frumoase felicitări de sărbători, calendare de buzunar și unde vă vor împacheta cadourile cumpărate pentru cei dragi.

Partenerii Fundației Comunitare Alba sunt: Consiliul Local, Primăria Municipiului Alba Iulia, Dacia Market, Casa de Cultură a Studenților, Restaurant Appetit, Auto Drive Center (dealer Skoda), Ancău Company, Societatea de Transport Public, Porterom și Tipo-Rex. Partener național, în cadrul programului YouthBank, este Asociația pentru Relații Comunitare.

Spiritul Crăciunului şi generozitatea noastră, a tuturor, pot aduce Lumina Sfintei Sărbători pretutindeni unde este nevoie de ea.

Distribuie Acum

13 decembrie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALBA
Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Ziarul Apulum
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
Anunturi Negociat.ro
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.
Site-uri Partenere
Radio Alba apartamente de vanzareCentrale Electrice
Scrie-ne pe Messenger
Loading...