Comunicate, Politica, Stiri, Stiri Ocna Mures

Jinaru Ion Daniel:”Asta înseamnă să ai tupeu a la Rareș Bogdan! Să vezi o dărăpănătură și să spui că așa trebuie să arate!”

Rareș Bogdan a fost într-o mică vizită la noi în oras, în Ocna Mureș. Doar că, de fapt, vizita lui electorală pare să fi fost una legată de singura lui idee, una fixă: pe ce să mai pună mâna!?

Și, clar, ochii i-au căzut pe băile sărate și baza de tratament, aflate acum în construire, încă departe de finalizare, dar pe care le vede gata pregătite, doar pentru el… Probabil se gândesc sau poate chiar s-a stabilit, împreună cu Primarul Vințeler și Viceprimarul Paul Podariu, supușii din primăria Ocna Mureș, cine este cea mai „potrivită” persoană să administreze băile. Probabil consilierul primarului, omul de afaceri Teo Berghian sau alți beneficiari ai aranjamentelor din primăria Ocna Mureș, dealungul ultimilor ani.

Pentru că, așa cum toți cei de aici știu, Rareș Bogdan s-a luat după experiența tatălui… Adică, devalizarea zonei… Mai rămăseseră băile, o investiție poate aduce beneficii multiple orașului, dacă este inclusă într-un program sănătos și amplu pentru dezvoltarea turistică a zonei Ocna Mureș. Dar ca turismul să înflorească aici, în Ocna Mureș, trebuie să îi ținem pe Rareș Bogdan, pe Ioan Bogdan și pe liberalii(PDL-iști) lui supuși intereselor ascunse, meschine și distructive, departe de tot ce înseamnă ban public. Luați laba de pe Ocna Mureș, ajunge cât va-ți lăfăit pe spatele ocnamureșenilor.

Jinaru Ion Daniel

Președinte PSD Ocna Mureș

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

21 septembrie 2020

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...