Actualitate

Jandarmii din Alba vor avea un week-end plin

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Alba va asigura în perioada 19 – 21 iunie a.c. măsurile de ordine publică pe timpul a patru manifestări publice la care se preconizează participarea a peste 7000 de persoane. Alături de jandarmii din judeţul Alba se vor afla efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ”Regele Ferdinand I” – Târgu Mureş şi, împreună, vor acţiona pentru asigurarea unui climat optim de ordine şi disciplină publică şi preîntâmpinarea apariţiei unor evenimente negative.

Este vorba de “ Festivalul muzicii”, organizat în municipiul Alba Iulia, în Cetatea Alba Carolina, latura de vest, de “ Festivalul Cetăţilor Dacice”, care va avea loc în localitatea Cricău, de “Festivalul Zilele Cetăţii Muhlbach”, organizat în municipiul Sebeş precum şi de o manifestare sportivă care se va desfăşura în localitatea Ighiu. Efectivele de jandarmerie vor acţiona în scopul protecţiei participanţilor şi spectatorilor, vor urmări preîntâmpinarea unor situaţii tensionate şi vor asigura o intervenţie rapidă pentru combaterea faptelor antisociale sau a altor acţiuni care pot afecta grav liniştea şi ordinea publică.

Pentru evitarea incidentelor, le recomandăm celor care vor lua parte la acest evenimente publice să respecte indicaţiile organizatorilor şi ale forţelor de ordine, să manifeste respect faţă de persoane şi bunurile acestora, să evite consumul excesiv de alcool sau în public şi implicarea în conflicte de orice natură. În cazul în care sunt martori la săvârşirea unor fapte antisociale le indicăm să solicite ajutorul echipajelor de jandarmerie sau poliţie. Totodată, reamintim că vor fi luate măsuri legale împotriva celor care vor fi depistaţi având asupra lor arme de orice fel, artificii sau petarde, împotriva celor care vor arunca obiecte înspre scenele organizate sau care vor forţa dispozitivele şi cordoanele de ordine, dacă va fi nevoie ca acestea să fie constituite.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

19 iunie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...