Actualitate

Jandarmii au intervenit la un chef prelungit din Cugir

jandarmiJandarmeria Alba atrage atenţia că petrecerile cu caracter privat pot atrage răspunderea contravenţională a organizatorilor.

În urma unui chef prelungit, alt cetăţean din Cugir a fost sancţionat de jandarmi.

Fapta a fost semnalată în jurul orei 04.00 prin apel la 112, iar vinovatul  – Andrei D., în vârstă de 28 de ani – a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 400 de lei.

Pentru prevenirea acestor fapte reamintim cetăţenilor că fapta de tulburare a liniştii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigate sau larmă  se sancţionează cu amendă de la 200 la 1.000 lei.

De asemenea, atragem atenţia că organizarea de petreceri cu caracter privat şi utilizarea de aparatură muzicală la intensitate de natură a tulbura liniştea locuitorilor, în corturi, alte amenajări sau în spaţiu neacoperit, situate în mediul urban, în perimetrul apropiat imobilelor cu destinaţia de locuinţe, constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă cuprinsă între 500 şi 1.500 de lei.„, a declarat Maior JURCOVEŢ COSMIN – Ofiţer Sp. Informare, Relaţii Publice şi Relaţii cu Publicul al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean “Avram Iancu” Alba.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

22 iulie 2013

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...