Actualitate, Educatie

ÎŢI ARĂT CĂ POT la Liceu cu Program Sportiv din Alba Iulia

în inicinta Liceului cu Program Sportiv a avut loc deschiderea activităților din cadrul proiectului ÎȚI ARĂT CĂ POT, un proiect inițiat de către echipa Flash alcătuită din 7 elevi ai liceului (Lungoci Daniela Raluca, Fleșer Andreea, Petrifalean Iuliana, David Paula Nicoleta, Sulumete Karina Diana, Smajlovic Amela, Danci Alexandru) și coordonat de doamna profesor Jurcă Mirela.
Dorința elevilor de a renaște jocurile copilariei și de a face cunoscute afecțiunile care apar în organism datorită utilizări îndelungate a gadgeturilor a fost prezentată mai întai profesorilor în sala profesorală a liceului. Aici echipa proiectului a împarțit fluturași și a lansat invitația la mișcare și în rândul profesorilor.
Între orele 10:00-11:00 echipa Flash a pășit în clasele liceului invitând elevii liceului la activitatea din 17 mai 2015 de la orele 14:00 când în Cetatea Alba Carolina în zona statuii lui Mihai Viteazul va avea loc reînvirea jocurilor copilariei și eliminarea pentru un timp scurt a gadgeturilor din viața participanților.Tot în clase, membrii echipei au împărțit fluturași și au prezentat o scurta scenetă numită ”Sedentarismul” care reperezintă schimbarea mentalitații unei adolescente care alege mișcarea în defavoarea gadgeturilor.
În pauza mare (10:50-11:10) echipa Flash a discutat cu elevii la standul aplasat la intrarea principală a liceului despre jocurile copilariei despre sedentarism și au jucat împreuna”Aschie”(unul dintre jocurile copilăriei).

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

15 mai 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...