Actualitate

ISU Alba: Prevenirea incendiilor pe timpul Zilei Internaționale a Copilului și Sărbătorii de Rusalii

 318 Vizualizări

În această minivacanță de 1 iunie și în timpul sărbătorii de Rusalii, pompierii militari din cadrul ISU Alba vor fi la datorie și pregătiți să intervină în orice situație de urgență. Ei vor fi mobilizați pentru a face față tuturor provocărilor, indiferent dacă este vorba de stingerea incendiilor, accidente rutiere, asistență medicală calificată sau salvarea persoanelor și animalelor din medii ostile vieții.

Având în vedere numeroasele activități dedicate copiilor cu prilejul zilei de 1 iunie, recomandăm părinților să supravegheze permanent copiii, pentru ca aceștia să nu fie expuși unor riscuri și să fie mereu în siguranță. De asemenea, recomandăm cetățenilor care aleg să petreacă această minivacanță în aer liber să respecte măsurile preventive cu privire la incendii și totodată, să nu facă focul în apropierea pădurilor.

Celor care aleg să petreacă timpul în unitățile de cazare, le recomandăm să studieze la momentul sosirii în locație planul de evacuare în caz de incendiu, iar dacă vor constata nereguli la instalația electrică sa anunțe de îndată personalul unității de cazare, în vederea remedierii.

Recomandăm tuturor cetățenilor să fie precauți și să respecte măsurile de siguranță în timpul acestei minivacanțe. Este important să fim conștienți de potențialele riscuri și să acționăm responsabil în fața acestora.

De asemenea, în această perioadă vă recomandăm să urmăriți avertizările meteorologice, iar în cazul unor fenomene meteo periculoase, întrerupeți orice activitate în aer liber și respectați recomandările autorităților.

Mai multe informații despre modul de comportare în diferite situații de urgență găsiți pe platforma www.fiipregatit.ro și Aplicația DSU.

Menționăm faptul că, misiunile noastre sunt îndreptate spre asigurarea respectării măsurilor de apărare și stingere a incendiilor, în vederea creșterii gradului de siguranță a cetățenilor. Dacă aveți nevoie de asistență medicală sau sunteți martorul unei situații de urgență, vă rugăm să sunați imediat la numărul unic de urgență 112. Echipajele noastre vor fi prompt mobilizate pentru a vă ajuta în cel mai scurt timp.

Nu uitați! Printr-un comportament preventiv, ne putem salva viața și bunurile.

Cu ocazia Zilei Copilului, suntem bucuroși să vă invităm la evenimentele pregătite de pompieri. Vă urăm un weekend liniștit, să aveți parte de momente memorabile alături de cei dragi și să vă întoarceți acasă în siguranță.

Compartimentul Informare și Relații Publice – ISU Alba

The post ISU Alba: Prevenirea incendiilor pe timpul Zilei Internaționale a Copilului și Sărbătorii de Rusalii appeared first on albapesurse. 318 Vizualizări În această minivacanță de 1 iunie și în timpul sărbătorii de Rusalii, pompierii militari din cadrul ISU Alba vor fi la datorie și pregătiți să intervină în orice situație de urgență. Ei vor fi mobilizați pentru a face față tuturor provocărilor, indiferent dacă este vorba de stingerea incendiilor, accidente rutiere, asistență medicală calificată sau
The post ISU Alba: Prevenirea incendiilor pe timpul Zilei Internaționale a Copilului și Sărbătorii de Rusalii appeared first on albapesurse.Read More

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

31 mai 2023

About Author


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...