Educatie, Locale, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

ISU Alba – Concursurile „Prietenii Pompierilor” şi „Cu viaţa mea apăr viaţa” și-au desemnat câștigătorii

Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Unirea” al judeţului Alba cu sprijinul Consiliul Judeţean Alba și în colaborare cu Inspectoratului Şcolar Judeţean Alba, au organizat marți, 28 mai, concursurile cercurilor tehnico-aplicative ale elevilor cu tematică de prevenire şi stingere a incendiilor „Prietenii Pompierilor” şi de protecţie civilă „Cu viaţa mea apăr viaţa”.

Aceste competiţii urmăresc, printre altele, dezvoltarea capacităţilor de înţelegere şi de apreciere a pericolelor generate de situaţiile de urgenţă, dar şi dezvoltarea în rândul elevilor a iniţiativei precum şi a spiritului de echipă.

La concursuri s-au prezentat elevi ai şcolilor generale şi liceelor din judeţul Alba, constituiţi în 15 echipe (4 la secţiunea cu tematică de prevenire şi stingere a incendiilor şi 11 la secţiunea cu tematică de protecţie civilă).

Câștigătorii primelor trei locuri au primit medalii, cupe și articole sportive, dar prin ceea ce au demonstrat în cadrul competițiilor, toți participanții au fost câștigători. Pentru efortul depus și pentru priceperea lor, cu toții au fost răspătiți cu dulciuri.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

29 mai 2019

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...