Actualitate, Stirea Zilei, Stiri

IPJ ALBA. Suspectul jafului de la magazinul alimentar din cartierul Cetate a fost dus la Parchet cu propunerea de arestare preventivă

suspect de jaf 2Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Alba Iulia şi Serviciului de Investigaţii Criminale au reuşit identificarea persoanei bănuite că în data de 7 aprilie a jefuit în plină zi un magazin alimentar din Alba Iulia.

Suspectul se numeşte Adrian G., de 24 ani, din Alba Iulia, care are antecedente penale. La data de 16 aprilie 2014 a fost luată măsura reţinerii pentru 24 ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Poliţiştii au cerut parchetului de pe lângă Trbunalul Alba Iulia punerea în mişcare a acţiunii penale şi arestarea preventivă.

În 7 aprilie, în plină zi, suspectul a jefuit un magazin de lângă Liceul Sportiv Alba Iulia: protejându-şi identitatea cu o cagulă, suspectul a ameninţat vânzătoarea cu un cuţit şi a luat din casă 800 lei şi câteva bonuri de masă.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

17 aprilie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...